Jag träffade nyligen en italiensk bekant som hävdade att Berlusconi-attacken egentligen var en skickligt iscensatt bluff för att hjälpa mannens sviktande opinionssiffror (tänk på det den som tänker larma Reinfeldt, haha). Jag var helt enkelt tvungen att kolla vad jag kunde hitta på youtube om ämnet. Jag vet, jag är cynisk nog att tro vad som helst om den mannen, dessutom gillar jag alla slags konspirationsteorier. Det verkar ju dock lika osannolikt som att en italienskt fotbollsspelare skulle filma sig till frispark.

Ett verkar i alla fall vara säkert, och det är att försäljningen av den där souveniren i form av Duomo di Milano har ökat explosionsartat, ja, sådan är kapitalismen. Vad är det man brukar säga? När vi börjar hänga överklassen kommer kapitalisterna börja sälja rep.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Det viktiga är inte hårda straff, Jinge skriver Andreas Carlgren är ansvarig, Johan Frick skriver Muhammedkarikatyrerna och mordförsöket, Kaj Raving skriver Husmark Pehrson får mocka regeringens skit

Annonser