Med hjälp av Olzzons tjänst ”Spåra IP” kollar jag ibland upp kommentarer jag fått. Speciellt då det som fastnar i spam-filtret eller är osedvanligt korkat (även om jag tycker mig ha högt i tak och hellre garvar än grinar). Jag blev en rätt förvånad (och skrattade högt!) när jag kollade upp en av de 124 kommentarerna på mitt inlägg om Reclaimet i Västra Hamnen som ska vara imorgon så visar det sig att den (med 95 procents sannolikhet enligt Olzzon) kom från Rikspolisstyrelsen. Det är alltså någon osnuten polis som suttit och kommenterat på arbetstid, som skattebetalare blir man ju upprörd för mindre. Själv är jag ett sådant dygdemönster på jobbet att mina arbetskamrater brukar säga ”flitig som Kim” om någon ger 110 %. Eller vem vet, det kanske är sånt Rikspolisstyrelsen betalar sina stjärnor för.
Man känner onekligen en visst stolthet över att vara svensk skattebetalare när man läser detta litterära mästerverk som riktigt osar av tjänsteiver och donuts, så här kommer nu kommentaren:

Kim, du är en avundsjuk fegis (du lär ju inte själv våga vara med på lördag, men ändå ska du skriva som om du vore lite, lite tuff). Sitt du hemma i din sunkiga lågbudget-etta och håll käften! Vill man inte jobba ska man inte ha något!
Det är skickat från ip-nummer 147.186.254.98

Ja, vad skall man säga? Det är kanske inte så förvånande att dom sitter och skriver bloggkommentarer till sina ”motståndare” men i alla fall. Det som förvånade mig mest var att hade kommit en tidigare kommentar från samma adress, som undgått mitt spam-filter. Lite otippat var det ett inlägg som föreslog en låt till ”Per-i-gropen”-skivan, det var humoriskt men kanske inte den ”kåranda” jag hade väntat mig.

Nå, i alla fall, tillbaks till reclaimet, det som kanske inte tryckts så hårt på är vad jag mest ogillar med hela Västra Hamnen/Bo01-prylen. Det är den faktiska subvention som stadsdelen får från fattigare områden – läs mer här; fattiga områden betalar lyxhusen i Västra Hamnen. Det skall dock läggas till här att det inte är de boende i Västra Hamnen som är ansvariga för det här, och de bör inte heller bära hundhuvudet.

Sedan är det visst någon kille som vill sätta hemlösa i tvångsarbete som ska ordna något slags medborgargarde. Det kan faktiskt behövas att någon håller koll på de poliser som brukar misshandla folk vid såna här tillfälle så det är bara bra.

Polisen är visst på tårna.

Från Konfliktportalen.se: Björn Nilsson skriver Hälsning från långt norr om polcirkeln, Anders_S skriver Vem skulle anfalla EU?, cappuccinosocialist skriver Demokratisering, Bo Myre skriver Never Trust A COP! (Eng / Sve), Jinge skriver Res med Google Earth, jesper skriver Krigsmaskiner och insändare

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser