”– Jag fick precis veta att han snarare är redovisningskonsult och det var en nyhet för mig, säger advokat Fredrik Nordlöf som representerar Lilla Karachi och som tidigare hänvisat till ”revisorn” Swaling som garant för att det inte förekommit svarta pengar på restaurangen.”

Ja, så står det i en artikel i Arbetaren. Missförhållandena kring restaurangen blir brutalt avslöjade i artikeln, eller det är i och för sig samma missförhållanden som vinns på många restauranger.

Från SvD och högerbloggar har det runnit en strid ström av tårar kring Lilla Karachi, så nedrigt och lumpet att attackera denna restaurang och dess helgonlika ägare ( en högerblogg som visar på intellektuell hederlighet är dock Neo). Jag undrar lite vad reaktionen nu blir?

Före detta revisor Swaling hävdar dock att han aldrig påstått sig var revisor, det är möjligt, men han kan väl knappast varit speciellt flitig med att få in en rättelse heller?

Vid närmare läsning av artikeln kommer det också fram att Lilla Karachi inte har varit i närheten av att betala ut lön som krävs för att driva ett ställe av den storlek, alltså i deras redovisning av hur mycket vit lön de betalt ut.

I en annan nyhet om facket kan man läsa om att LO förlorar massor med medlemmar. Föga förvånade är Hotell- och Restaurang det förbund som förlorat procentuellt mest. Jag påminns om ett informationsmöte jag var på med HRF där ombudsmannen så saker som – Vi måste bli bättre på att kräva bättre villkor för krögarna eller Ibland boxas vi och ibland går vi hand i hand. Helt oförståligt att en sånt fack förlorar medlemmar, det måste förståss bara handla om den höjda avgiften för a-kassan.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Konflikt: petter visar en rolig film från nolltaxedagen, Vida Latina ger lästips om den senaste utveckling Colombia/Venezuela.

Annonser